Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  Pasiunea focului vesnic arzator

  Distribuiţi
  avatar
  RosemarieRose

  Mesaje : 2
  Data de inscriere : 23/10/2011
  Varsta : 41
  Localizare : Where I want

  Pasiunea focului vesnic arzator

  Mesaj  RosemarieRose la data de Lun Noi 14, 2011 6:28 am

  Ce-i aceea o iubire care e tăiată în două ? Două suflete legate de-un etern abis, două vise spulberate în negura întunericului veşnic.
  Cum pot să te iubesc iubire, cea care mi-ai desenat răni în inimă ? Cum pot să te doresc? Cum pot să te respir? Cum te pot purta cu mine pe meleaguri născute în bucurie? Ma pipăi cu a ta pasiune şi mă distrugi cu a ta nepăsare .. Te iubesc al meu gând, al meu vis, al tău chip fantomatic! Mă hrănesc văzându-te în lumea mea, lumea mea ce e doar o iluzie pe care raza soarelui o adoarme. Doar o clipa să te am ar însemna totul pentru mine, o petală inseparabilă de a mea fiinţă pe care-aş purta-o zi dupa zi, ceas după ceas vie-n al meu trup, repetându-se la infinit. Îţi regăsesc frumosul chip, frumoasele trăsături în fiecare vis, în fiecare copie a perfecţiunii tale şi-mi esti mereu nou, mereu un altul mai unic ca predecesorul. Ochii tăi îmi cutreieră în suflet şi acea privire arzătoare a lor îmi înflăcărează gândul, nimicindu-l. Mă simt neputincioasă în faţa iubirii pe care-o simt, şi-aş vrea să mă eliberez, să zbor, să cutreier lumi în care tu, eu, noi doi suntem unul şi aceeaşi persoană.
  Închid ochii. Mă transpun într-o floare care-ţi e prin preajmă, putându-te veghea în taină, aducându-mi aminte de clipele în care puteai fi tot ceea ce aş fi putut avea, strălucind la lumina lunii amândoi, pe-o margine de feerie. Însă acum, totul se dovedeşte a fi amintire, o cruntă amintire ce nu-mi lasă sufletul uşor, ce-mi stârneşte mereu o mediocră deznădejde, o nuanţă de melancolie şi zbucium interior. Trecător, mereu te văd, mereu te observ, mereu îmi trezesc în mine o nouă stare efemer-paradisiacă. De ce crudul nestins al amintirii mă bântuie ? De ce te iubesc ? De ce .. ? Şi din nou plutesc, zbor, călătoresc .. mă pierd în întunecata-mi fiinţă îmbujorată în prăpastia ei de-un basm ce-ţi aparţine.
  Iluzia zilelor înflăcărate în minciună încă o simt, îi simt bătaia inimii în al meu trup şi aş vrea din nou să mă scald într-un vis, un vis ce l-ai croit tu cu a ta nepăsare, cu a ta dulce răzbunare. O îmbrăţişare falsă .. de atat am avut parte, de un impuls care m-a înăbuşit, care mi-a zdruncinat raţiunea, înflăcărându-mă.
  Timpul a rătăcit amintirile pe străzile trecutului, însă le-a încătuşat în a clipei fericire, bucuria redescoperirii tale căzându-mi în braţe. Nu te mai recunosc, metamorfoza inimii tale îmi aduce pe chip un blajin surâs şi o nouă licărire în privire. Şi eşti al meu, nu te împart cu nicio alta cu un buchet mai mare de frumuseţi. Inima-ţi bate înlăuntrul meu, fierbinţeala buzelor tremurând încă în a mea fiinţă şi învăluind-o într-o aură mistică. Mi-ai muşcat sufletul şi o parte din el îţi aparţine.
  Dar mă trezesc .. visul se spulberă în mii şi mii de bucăţele, zilele de fericire dovedindu-se din nou a fi o neelucidată, netulburată patimă a unui timpuriu amor. Crudele minciuni îmi întăresc puterea de a te iubi, prin răutatea-ţi răzbunătoare îndrăgostindu-mă pe zi ce trece tot mai mult de o copie a adevăratei tale fiinţe.
  Debitez cuvinte fără sens, descompunându-mi sufletul, şi scriu litere ce-mi gravitează mintea asemeni unei mişcări browniene, învăluind-o într-un opac adevăr ce nu doresc a-l conştientiza. Nu mi te pot imagina dezlipit de trupul meu si-ţi simt gândul într-al meu, dar tu eşti departe, stins, înăbuşit în a fantasmei pasiune.
  Nu pot concluziona nimic, mă poţi citi ca pe-o filă de jurnal, însa iubesc iubirea-ţi inexistentă, căci ea există cu toate că nu există.
  avatar
  Katya Anjoux - Admin
  The Ultimate, Incontestable Queen.
  The Ultimate, Incontestable Queen.

  Mesaje : 1176
  Data de inscriere : 20/10/2011
  Varsta : 98

  Re: Pasiunea focului vesnic arzator

  Mesaj  Katya Anjoux - Admin la data de Lun Noi 14, 2011 10:01 am

  Foarte, foarte buna. Plus ca si . Cred ca e printre putinele proze scurte despre dragoste care nu sunt gen . Bravo! Ti-e clar ca acum vreau mai multe, nu ?

   Acum este: Mar Ian 15, 2019 4:09 pm