Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  Afilieri. - "Nervi de toamna."

  Distribuiţi
  avatar
  Katya Anjoux - Admin
  The Ultimate, Incontestable Queen.
  The Ultimate, Incontestable Queen.

  Mesaje : 1176
  Data de inscriere : 20/10/2011
  Varsta : 98

  Afilieri. - "Nervi de toamna."

  Mesaj  Katya Anjoux - Admin la data de Sam Oct 22, 2011 10:08 am

  Ca un oraş într-un judeţ. Ca un judeţ într-o ţară. Ca o ţară pe un continent şi ca un continent pe Glob. Acest blog reprezintă un colţişor pe care eu am decis să-l decorez cu părerile mele despre cărţi, adică am să postez recenzii ale cărţilor citite de mine, informaţii despre o carte ce mi-o doresc sau mi-a atras atenţia, oferte de la edituri şi alte surprize. Merg pe ideea că într-o lume haotică precum cea din zilele noastre avem nevoie de câteva minute cu o carte în mână pentru a ne limpezi mintea, pentru a continua să visăm deşi grijile sau stresul ne mănâncă timpul şi cheful.

  Eu vă aştept!
  Pzzike
  avatar
  Allie Dewan

  Mesaje : 6
  Data de inscriere : 23/10/2011
  Localizare : Somewhere...

  ;)

  Mesaj  Allie Dewan la data de Dum Oct 23, 2011 1:22 am

  Katya Anjoux - Admin a scris:Ca un oraş într-un judeţ. Ca un judeţ într-o ţară. Ca o ţară pe un continent şi ca un continent pe Glob. Acest blog reprezintă un colţişor pe care eu am decis să-l decorez cu părerile mele despre cărţi, adică am să postez recenzii ale cărţilor citite de mine, informaţii despre o carte ce mi-o doresc sau mi-a atras atenţia, oferte de la edituri şi alte surprize. Merg pe ideea că într-o lume haotică precum cea din zilele noastre avem nevoie de câteva minute cu o carte în mână pentru a ne limpezi mintea, pentru a continua să visăm deşi grijile sau stresul ne mănâncă timpul şi cheful.

  Eu vă aştept!
  Pzzike

  ...ca un artist intr-o carte:-?? se poate spune si asa , e un colt de rai Virtual, dar ce sa mai ...pana la urma e benefic si PC'ul,mai mult benefic este blogul => :> Felicitari.:*

   Acum este: Lun Dec 17, 2018 11:14 am