Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  My vampire heart [ Lestat/Nicki/Armand ]

  Distribuiţi
  avatar
  MaryBoleyn - Moderator
  Published Writer.
  Published Writer.

  Mesaje : 796
  Data de inscriere : 21/10/2011
  Varsta : 34
  Localizare : Everywhere. 8->

  My vampire heart [ Lestat/Nicki/Armand ]

  Mesaj  MaryBoleyn - Moderator la data de Lun Aug 19, 2013 2:23 pm

  Desi arcusul se misca rapid pe corzile vioarei si toata lumea din jur era asurzita de muzica ce inconjura intreg teatrul, Nicolas era singurul care nu auzea nimic. Pentru un moment uitase ca se afla in mijlocul scenei, luminile reflectoarelor facandu-i pielea mai alba decat era, corpul ii era intepenit, singurul lucru pe care il misca era arcusul si nu o facea pentru ca vroia ci pentru ca trebuia. Trebuia sa isi demonstreze ca dupa atatia ani el poate continua ceea ce Lestat i-a lasat, ca nu totul depindea de intoarcerea lui. Privirea ii era atintita pe fiecare miscare a corzii, avand grija sa nu se miste mai la stanga sau mai la dreapta, lucru care ar fi putut distruge spectacolul, lucru care ar fi putut distruge totul: o nota gresita. Urechiile lui nu mai auzeau muzica pe care toata lumea o admira, ochii lui se inchisesera, iar corzile disparusera incet. Mana inca i se misca pentru ca stia consecintele daca avea de gand sa se opreasca. Esecul era lucrul de care se temea cel mai mult. Dispretul fata de sine daca avea sa distruga acest spectacol care fusese perfect pana acum.

  Se lasa prada gandurilor, iar ochii lui aproape ca plangeau lacrimi de sange cand isi aminti cum canta pe strazile orasului sau natal, singurul care il admira fiind Lestat. Cantecul care il canta in seara asta era cantecul care il facuse pe el sa ii vorbeasca, care il facuse pe el sa se apropie si sa il aplaude. Cand mana lui cazu ca moarta pe langa corp fara ca macar sa atinga costumul din catifea rosie, Nicolas deschise ochii. In fata lui nu mai erau sute de oameni care il aclamau, mainile lor miscandu-se in aplauze, ci o singura persoana si putea auzi doar doua palme unindu-se ca sa il felicite de el. Ii simtea prezenta. Trebuia sa fie acolo sau macar pe aproape. Ochii lui caprui cautau umbra pe care nu putea sa o confunde, silueta neschimbata, parul ascuns sub o palarie, o suvita blonda mereu uitata, cazuta pe acelasi palton negru. Dar ochii lui nu au putut sa gaseasca nimic din ce cautase. Imaginatia incepuse sa se joace cu sentimentele de mult pierdute, pentru ca jurase in fata lui si in fata lui Armand ca nu mai simtea nimic pentru el.

  Facu o plecaciune falsa, afisand un zambet pentru public si se indrepta spre camerele din spatele scenei, pasii lui facand mai mult zgomot decat muzica in sine.
  - Nu mai pot continua asa, spuse, vorbind pentru el, chiar daca stia ca exista cineva care il asculta.
  - Macar nu ai stricat spectacolul.
  Privirea i se muta pe acelasi copil care il privea zilnic, cu aceeasi admiratie si ura in acelasi timp. Acelasi par brunet si aceeasi ochi pierduti.
  - I-am simtit prezenta
  - Mereu o faci, Nicki. Ai jurat...
  Auzise vocea cum continua sa spuna cuvinte care nu prindeau o forma sau un sunet pentru urechile lui. Cand indrazni sa isi indrepte privirea spre vampirul de langa el, vazu cum buzele i se miscau si cuvintele care parea sa le zica erau cuvinte de furie, blesteme. Dar lui nu ii mai pasa pentru ca demult nu il simtise pe el atat de aproape ca in seara aceasta.
  - E diferit. Nu intelegi. Il urasti.
  - Si tu ar trebui.
  - Niciodata, spuse, lasand vioara din mana, asezand-o in acelasi suport de piele care il primise, primul cadou dupa ce devenise vampir.


  ________________


  I've given up on you. Love fades. Mine has.

   Acum este: Lun Dec 17, 2018 12:02 pm