Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  Noi subiecte de RPG *bring.it.on*

  Distribuiţi
  avatar
  Katya Anjoux - Admin
  The Ultimate, Incontestable Queen.
  The Ultimate, Incontestable Queen.

  Mesaje : 1176
  Data de inscriere : 20/10/2011
  Varsta : 98

  Noi subiecte de RPG *bring.it.on*

  Mesaj  Katya Anjoux - Admin la data de Lun Apr 16, 2012 1:44 am

  • Mad Men

  Mad Men este un serial american contemporan, cu actiunea situata in anii de groaza si glorie a Americii, 1960. Actiunea showului se centreaza pe Don Draper, un agent de publicitate cu mare faima in lumea corupta a comercialului, si de mare succes. Plin de secrete si mai complicat decat ar putea cineva sa prevada, Don Draper este imaginea cliseu -chiar daca tocmai asta nu vrea sa para- a barbatului "modern" al anilor saizeci. Minciuni, ambitie, rasim si mai multe boli nervoase decat ar fi intr-un ospiciu, Mad Men se concentreaza atat pe personajele lui principale cat si pe oamenii din viata lui Don - atat cea persoanala, cat si de la birou.

  • Misfits

  Serialul prezinta un grup de tineri detinuti care isi incep prima zi de munca in folosul comunitatii, si o furtuna neobisnuita se porneste. Inainte sa apuce sa intre la adapost in centrul comunitar, toti cei cinci tineri impreuna cu supraveghetorul lor sunt loviti de trasnet. Se trezesc dupa cateva minute. Fara nici o urmare grava, niciunul nu apeleaza la urgenta, crezand ca totul se termina acolo. Insa e departe de-a fi asa; dezvoltand abilitati neobisnuite si ajungand sa impartaseasca un secret letal, cei cinci inadaptati social trebuie sa-si dea seama daca nu cumva exact asta era schimbarea de care aveau nevoie.

  • House of lies

  Marty Kaan este tipicul barbat al secolului 21 si un consultant de managment lipsit de scrupule si incapabil sa iubeasca altceva decat sentimentul de-a-ti avea clientul la picioare. "Fa tot ce trebuie facut ca sa iei contractul. Violeaza orice molecule de adevar pana cand tot ce ramane este DA", spune Marty si face intocmai. In fiecare saptamana el si echipa lui formata din patru persoane (trei barbati, o femeie) calatoresc in fiecare parte a Americii pentru a aduce contractele bancare uriasei filiale de care apartin, Galweather Stearn. Intregul serial este un du-te vino plin de probleme familiale, intrigi de-a dreptul barbare si o cautare disperata pentru ceva mai important decat banii: puterea de-a simti ceva.

  • Contesa sangeroasa

  Cartea scrisa de Rebeca Johns o pune pe Erzebet Bathory (Elizabeth Nadasy Bathory, femeia diavolului, contesa sangeroasa) intr-o lumina cu totul si cu totul noua. Lasand la o parte excesiva acuratete istorica care de multe ori strica cartile acestui gen, si concentrandu-se pe zugravirea unei personalitati delicioase a unei fete care trebuie sa ajunga stapana propriului destin intr-o lume a razboiului si a ciumei, cartea scrisa la persoana intai nu este cu nimic mai putin decat o adevarata capodopera istorica, recomandata nu doar pasionatilor de gen.

  • Regina Alba

  O noua carte a Philippei Gregory (Surorile Boleyn) descrie memoriile Elizabethei de Woodville, controversata Regina a minunatului rege-baiat invingator, Edward de York. Infatisand Razboiul celor Doua Roze intr-un mod departe de a fi crud si haotic, dar totusi un mod deosebit de aproape de acea realitate, si apropindu-se de subiecte delicate, neincercate de restul istoricilor, cum ar fi magia si crimele ascunse, Gregory deschide un taram inca neobisnuit in care regula e simpla : orice pentru victorie.

  nota: daca mai aveti idei, as vrea sa le propuneti aici. De asemenea, mi-ar place sa stiu ce credeti despre sugestiile mele si care sa-l incepem (daca e sa fie) primul. Got it, bitches?


  ________________


  The infinite in me honours the infinite in you.
  avatar
  MaryBoleyn - Moderator
  Published Writer.
  Published Writer.

  Mesaje : 796
  Data de inscriere : 21/10/2011
  Varsta : 34
  Localizare : Everywhere. 8->

  Re: Noi subiecte de RPG *bring.it.on*

  Mesaj  MaryBoleyn - Moderator la data de Lun Apr 16, 2012 2:02 am

  House of Lies suna epic si ma apuc si eu sa ma uit la el si apoi scratch Misfits, poate? Nu am nici cea mai vaga idee la al doilea. House of lies : Me gusta afro


  ________________


  I've given up on you. Love fades. Mine has.

   Acum este: Lun Dec 17, 2018 10:47 am