Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  Holy motherfucker piece of shit, nici nu stiu cu ce sa incep.

  Distribuiţi
  avatar
  Katya Anjoux - Admin
  The Ultimate, Incontestable Queen.
  The Ultimate, Incontestable Queen.

  Mesaje : 1176
  Data de inscriere : 20/10/2011
  Varsta : 98

  Holy motherfucker piece of shit, nici nu stiu cu ce sa incep.

  Mesaj  Katya Anjoux - Admin la data de Mier Feb 08, 2012 2:06 pm

  Prea multe seriale geniale No , cred ca am fost asa de obssesed cu RPG si cu FF incat am uitat ca mai exista si alte topicuri pe acest forum. !
  Acum, o sa incep sa postez si la celalate (sperand ca restul imi vor urma exemplul ) si avand in vedere serialele, o sa le iau pe rand, fiecare cu cate-un topic.
  Acesta este pentru The Walking Dead, si l-am ales primu pentru ca e serialul la care ma uit exact in acest moment , pus pe pauza ca sa pot scrie.
  Dupa cum Captain Obvious ne arata din titlu, e despre zombie zombie zombie . Un fel de actiune apocaliptica, in care niste oameni se lupta pentru supravietuire. Serialul, daca ar fi sa-l compar, seamana foarte mult cu Lost - incepanad cu acelasi caracter al personajului principal, Rick Grimes, si terminand cu atingerea acelorasi aspecte. Totusi, e mult mai logic decat Lost, si desi un serial SUPERNATURAL, nu la fel de huhuhu ca si Lost.
  Genuri : Horror, Drama, Actiune. Nu recomand celora cu inima/stomacul slab, dar recomand si celora care nu sunt neaparat fani ai filmelor action si/sau horror. Eu nu sunt, si m-a fermecat.
  Anywayz, sunt abia la inceput. Vom mai vedea ce si cum. Pace.


  ________________


  The infinite in me honours the infinite in you.

   Acum este: Lun Dec 17, 2018 11:43 am