Artist's Core

... Sign in!
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.


  Alyce Norquist

  Distribuiţi
  avatar
  Alyce Norquist -Moderator
  Published Writer.
  Published Writer.

  Mesaje : 529
  Data de inscriere : 22/10/2011
  Varsta : 106
  Localizare : Greenwich

  Alyce Norquist

  Mesaj  Alyce Norquist -Moderator la data de Sam Oct 22, 2011 8:12 am

  Probably Norquist. Definitely Alyce. As putea spune ca sunt indragostita de istorie si Medieval Eve. Am planificat pana si o nunta, deci chestia asta e real shit. Rpg-ul este cel mai periculos viciu al meu, gen: I could never give it up. La fel cu scrisul. Rewriting history. Nu trece un moment din viata mea fara sa ma gandesc cum ar fi fost trecutul cu ceva diferit. Cum ar fi fost o carte cu un alt titlu sau alt personaj principal. Imi plac perpectivele...a lot. Toate astea se rezuma la un singur lucru: writing addiction. Instinctul de a crea. Ceva ce nu poti indeparta de tine, ceva langa care te nasti si apoi mori.
  Imi place fotografia, ador sa fotografiez orice vad...fara nici un motiv anume. Serialele cu tema medievala...they keep me rolling, dar nu spun "nu" celorlalte.
  Sunt o creatura enervant de relaxata chiar in momentele in care nu trebuie [aici citez pe cineva. simte-te :)]. Intr-un fel, extremista. Nu neparat in sensul bun.
  Am nevoie de persoanele apropiate de mine ca sa traiesc. Din asta denota ca sunt deosebit de importante:clown:. I live because of them...and for them.
  Sunt carpe diem. Asta inseamna "traieste clipa", pentru cei care nu stiu.
  Mai mult nu e nevoie sa se stie despre mine. That is the main thing.

   Acum este: Lun Dec 17, 2018 11:51 am